085 – 016 09 62 info@huishulpen.nl

Slaapdienst

Huishulpen verzorgt een betrouwbaar slaapdienst die aanwezig is en kan helpen indien nodig. Dit geeft rust voor de mantelzorger en naaste familie. 

Onze aangesloten betrouwbare Huishulpen ondersteunen u graag! Ons advies is kosteloos. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Slaapdienst Werkzaamheden

 • Ondersteuning nachtelijk toilet bezoek
 • Ondersteuning bij eten en drinken
 • Ondersteuning traplopen
 • Ondersteuning bij in- en uitstappen bed
 • Maximaal drie keer ondersteuning per nacht
 • Binnen tijdsbestek van 23:00 – 07:00

Vanaf € 16,50 per uur.

 • Verzekerde hulpen
 • inclusief administratiekosten
 • Inclusief BTW
 • Inclusief vakantiegeld
 • Geen contante betaling
 • Veilige bankbetaling
 • Factuur + jaaropgaaf
 • VOG opvraagbaar

Slaapdienst

Huishulpen verzorgt een betrouwbaar slaapdienst die aanwezig is en kan helpen indien nodig. Dit geeft rust voor de mantelzorger en naaste familie. Vindt u het geen fijn idee om ’s nachts alleen te zijn, heeft u bepaalde ondersteuning nodig of is er een andere reden waarom u behoefte heeft aan nachtzorg? Onze aangesloten betrouwbare Huishulpen ondersteunen u graag!

De werkzaamheden van de slaapdienst

Ons belangrijkste streven is om kwaliteit te leveren. Om dit te kunnen nastreven, is het van belang dat er een goede klik is tussen u en de hulp. Wij regelen graag een slaapdienst op de momenten dat u dat wenst, de geselecteerde hulp ondersteunt u ’s nachts waar dit nodig is. Waar onze slaapdienst u bij kan helpen, zijn bijvoorbeeld de onderstaande werkzaamheden:

 • Onze slaapdienst kan helpen bij ondersteuning tijdens een nachtelijk toiletbezoek. Bij een bezoek aan het toilet ’s nachts komen vaak veel obstakels kijken. Het is donker, er zijn drempels waar u wellicht over kunt vallen en misschien moet u zelfs wel een trap op en af. Dankzij onze slaapdienst hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ’s nachts alleen naar de wc moet, als u zich daar niet comfortabel bij voelt of wanneer dit simpelweg niet mogelijk is.
 • Ondersteuning bij eten en drinken. Mocht u hulp nodig hebben bij het klaarmaken van eten of het eten en drinken zelf, dan kan onze slaapdienst hier bij helpen.
 • Ondersteuning bij het traplopen. Wanneer u bijvoorbeeld ’s nachts naar het toilet moet, of als u naar bed wilt en het bed bevindt zich op de bovenverdieping, dan kan onze slaapdienst u helpen met de trap op- en af lopen.
 • Als u eenmaal bij uw bed bent aangekomen, dan kan onze slaapdienst u helpen bij het in- en uitstappen van uw bed. De slaapdienst zorgt ervoor dat u een comfortabele slaaphouding vindt zodat u lekker kunt gaan slapen.

 De slaapdienst bestaat uit een nacht waarbij de hulp niet meer dan drie keer per nacht ondersteuning verleend. Deze ondersteuning vindt plaats in het tijdsbestek van 23.00 ’s avonds tot 7.00 in de ochtend. Dit betekent dat de ondersteuning minimaal is, waardoor zowel u als de hulp een fijne nacht kunnen beleven. Mocht u behoefte hebben aan meer ondersteuning tijdens de nacht, dan is onze waakdienst wellicht iets voor u. Het verschil tussen de slaapdienst en de waakdienst is dat de slaapdienst minimale ondersteuning biedt, terwijl de waakdienst intensieve nachtondersteuning verzorgt waarbij de hulp gedurende de hele nacht wakker blijft.

Slaapdienst aanvragen? Het proces

 Op onze website kunt u een hulp aanvragen door ons aanvraagformulier in te vullen. Dit aanvraagformulier is geheel vrijblijvend, wij gaan aan de hand van uw wensen op zoek naar een geschikte hulp. Omdat het zeer belangrijk is dat er een klik is tussen u en de hulp, volgt er vervolgens een vrijblijvende kennismaking. Deze kennismaking is kosteloos; u hoeft dus geen inschrijfkosten te betalen.

Na een positieve kennismaking met de slaapdienst, wordt de overeenkomst tussen u en de slaapdienst hulp geregeld. Na ondertekening kan de slaapdienst in gang worden gezet, de hulp kan starten met de werkzaamheden.

Kosten van de slaapdienst

Als particuliere dienstverlener zorgen we natuurlijk voor concurrerende prijzen. Wanneer u gebruik maakt van ons maandabonnement voor de administratiekosten, dan betaalt u uitsluitend het vanaf uurtarief per hulp. Dit is voordeliger en op deze manier heeft u inzicht in wat u per uur aan de slaapdienst betaalt. Uiteraard heeft u altijd controle over de administratie, alle gewerkte uren van de slaapdienst worden geregistreerd tegen het afgesproken tarief en pas na uw goedkeuring wordt de factuur opgemaakt. Bij ons bent u verzekerd van een gekwalificeerde slaapdienst hulp en uw betaling is inclusief administratiekosten, BTW en vakantiegeld.

Aanvraagformulier

Aanvraag

U kunt een hulp vinden via de beschikbare profielen op de website of via een zoekopdracht. Hulpen hebben een gratis profiel aangemaakt op de site om zich te presenteren. Ziet u een geschikte hulp? Klik dan op de contact knop en laat uw gegevens achter. Wilt u graag dat wij voor u op zoek gaan naar iemand voor? Vul dan het zoekopdracht-formulier in en wij vinden uw geschikte kandidaat.

Vrijblijvende kennismaking

Huishulpen vindt het belangrijk dat er een klik is tussen u en de hulp. Daarom is de kennismaking kosteloos en hoeft u geen inschrijfkosten te betalen. Na de kennismaking verzorgen wij de overeenkomsten waar na de ondertekening uw hulp kan starten met de werkzaamheden.

Administratie 

U heeft altijd de controle over de administratie. De hulp registreert de gewerkte uren tegen het afgesproken tarief. Pas na uw goedkeuring wordt de factuur opgemaakt en kunt u veilig via uw eigen bank betalen. Uw factuur wordt automatisch digitaal opgeslagen in uw persoonlijke pagina. U ontvangt jaarlijks uw jaaropgaaf.

Tarief

Wanneer u gebruik maakt van ons maandabonnement voor de administratiekosten dan betaalt u uitsluitend het vanaf uurtarief per hulp. Dit is extra voordelig en u weet exact wat u per uur aan de hulp betaald. Zoekt u eenmalig of incidenteel een hulp dan kunt u kiezen voor het uurtarief zonder abonnement en wordt het uurtarief vermeerderd met administratiekosten. Huishulpen hanteert een tarief inclusief alle kosten per uur.