085 – 016 09 62 info@huishulpen.nl

Klushulp

Voor kleine klussen in en om uw woning kunt u gebruik maken van onze geselecteerde en betrouwbare Huishulpen. 

Onze aangesloten betrouwbare Huishulpen ondersteunen u graag! Ons advies is kosteloos. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Werkzaamheden

 • Electra aanleggen/ vervangen
 • Schuren
 • Ramen lappen
 • Schilderen
 • Monteren meubels
 • Laminaat leggen
 • Ophangen schilderijen, lampen, spiegels, wandrek
 • Plaatsen kranen, sloten, deuren
 • Opruimen zolder
 • Verhuizen
Vanaf € 22,00 per uur.
 • Verzekerde hulpen
 • inclusief administratiekosten
 • Inclusief BTW
 • Inclusief vakantiegeld
 • Geen contante betaling
 • Veilige bankbetaling
 • Factuur + jaaropgaaf
 • VOG opvraagbaar

Klushulp

Vind de geschikte klushulp voor uw klus. Heeft u hulp nodig bij een klus op het gebied van installatie, onderhoud of reparatie? Voor kleine klussen in en om uw woning kunt u gebruik maken van onze geselecteerde en betrouwbare Huishulpen.

 

De werkzaamheden van de klushulp 

De klushulp kan u helpen met verschillende klusjes in en rondom het huis. Heeft u net een aantal nieuwe meubels gekocht, en kan u wel wat hulp gebruiken bij het monteren van deze meubels? Dan bieden onze huishulpen wellicht een oplossing. Andere klussen waar onze klushulp u goed bij kan helpen, zijn bijvoorbeeld:

 • Het aanleggen en vervangen van elektra. Heeft u problemen met uw elektriciteit of wilt u bijvoorbeeld een extra groep aansluiten? Een klushulp kan u helpen met alle vragen die u heeft op het gebied van elektra en elektriciteit.
 • Het schuren van bijvoorbeeld meubels of de vloer. Kan uw vloer een opknapbeurt gebruiken of is het tijd om uw meubels (opnieuw) te schuren? Ook dit zijn klussen waar een klushulp u bij kan ondersteunen.
  Ramen lappen. Een klus dat regelmatig moet gebeuren, maar wat niet voor iedereen altijd even makkelijk is. Ramen zijn vaak hoog en groot, dat maakt het ramen lappen een intensieve klus. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem contact op en wij kijken met u mee naar wat de klushulp voor u kan betekenen.
  Het ophangen van accessoires. Heeft u schilderijen, lampen of spiegels die u graag wilt ophangen, maar ziet u het niet zitten om dit zelf te doen? Eén van onze huishulpen klushulp kan u vast en zeker helpen!

 Naast bovengenoemde klussen kunt u ook denken aan klussen zoals het plaatsen van kranen, sloten of deuren. Heeft u iets dat dringend gedaan moet worden in uw huis, maar kunt u dit zelf niet en heeft u niemand in uw kringen die u kan helpen? Dan kunt u altijd de klushulp van Huishulpen inschakelen!

Voordelen van een klushulp via Huishulpen

Kiezen voor een klushulp via Huishulpen, betekent dat je kiest voor een verzkerde hulp. Heeft u interesse in een klushulp? U kunt telefonisch of via ons aanvraagformulier contact met ons opnemen. Onze consulent zal u vervolgens benaderen en er volgt een persoonlijke kennismaking om samen de mogelijkheden te bespreken. We bespreken samen uw wensen en voorkeuren, waarna wij op zoek gaan naar de juiste klushulp voor u. U betaalt geen kosten voor het advies en de eerste vrijblijvende kennismaking, pas bij goedkeuring gaan wij aan de slag met het opmaken van de overeenkomsten.

 U heeft te allen tijde inzicht in de administratie en alle kosten zijn inclusief administratiekosten, BTW en vakantiegeld. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan, en pas na uw goedkeuring wordt de factuur opgemaakt.

De kosten van een klushulp

 Al vanaf €22 per uur kunt u de hulp van een klushulp ontvangen. Het is extra voordelig om gebruik te maken van ons maandabonnement voor de administratiekosten, omdat u dan uitsluitend het uurtarief per klushulp betaalt. Zoekt u eenmalig een hulp? Dan kunt u kiezen voor het uurtarief zonder abonnement en dan wordt het uurtarief vermeerderd met de eenmalige administratiekosten. Omdat het tarief dat wij hanteren inclusief alle kosten per uur is, bent u altijd verzekerd van het afgesproken tarief.

Zit u met een kleine of grote klus waar u zelf niet aan toe komt? Ons advies is kosteloos, dus vul het aanvraagformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op. Huishulpen.nl is dé organisatie wanneer u op zoek bent naar een thuishulp zoals een:

Wij hebben vestigingen in Friesland, Groningen, Twente, Dordrecht, Eindhoven, Alkmaar en Flevoland.

Aanvraagformulier

Aanvraag

U kunt een hulp vinden via de beschikbare profielen op de website of via een zoekopdracht. Hulpen hebben een gratis profiel aangemaakt op de site om zich te presenteren. Ziet u een geschikte hulp? Klik dan op de contact knop en laat uw gegevens achter. Wilt u graag dat wij voor u op zoek gaan naar iemand voor? Vul dan het zoekopdracht-formulier in en wij vinden uw geschikte kandidaat.

Vrijblijvende kennismaking

Huishulpen vindt het belangrijk dat er een klik is tussen u en de hulp. Daarom is de kennismaking kosteloos en hoeft u geen inschrijfkosten te betalen. Na de kennismaking verzorgen wij de overeenkomsten waar na de ondertekening uw hulp kan starten met de werkzaamheden.

Administratie 

U heeft altijd de controle over de administratie. De hulp registreert de gewerkte uren tegen het afgesproken tarief. Pas na uw goedkeuring wordt de factuur opgemaakt en kunt u veilig via uw eigen bank betalen. Uw factuur wordt automatisch digitaal opgeslagen in uw persoonlijke pagina. U ontvangt jaarlijks uw jaaropgaaf.

Tarief

Wanneer u gebruik maakt van ons maandabonnement voor de administratiekosten dan betaalt u uitsluitend het vanaf uurtarief per hulp. Dit is extra voordelig en u weet exact wat u per uur aan de hulp betaald. Zoekt u eenmalig of incidenteel een hulp dan kunt u kiezen voor het uurtarief zonder abonnement en wordt het uurtarief vermeerderd met administratiekosten. Huishulpen hanteert een tarief inclusief alle kosten per uur.