085 – 016 09 62 info@huishulpen.nl

Oppas & Zorg

Oppas & Zorg is er voor de ouder en verzorger met een zorgbehoevend kind. Dit kan zijn voor kinderen met gedragsproblemen, autisme, ontwikkelingsachterstand, chronische ziekte of andere beperkingen. Maar ook voor de ouder waarbij het even niet lukt om alle aandacht en verzorging te kunnen geven. Met een oppas & zorg hulp krijgt u tijd voor u zelf. Dit kan zijn voor een avondje uit, om een afspraak te plannen of te ontspannen. De oppas & zorg van Huishulpen helpt u hierbij. Zoekt u een regelmatige kinderopvang en voldoet deze aan de wettelijke eisen? Dan kunt u in aanmerking komen voor financiële ondersteuning door de overheid met kinderopvangtoeslag of PGB.

Werkzaamheden

 

  • Kinderopvang
  • Aankleden
  • Verschonen
  • Activiteiten ondernemen
  • Naar school brengen en halen
  • Naar sport brengen en halen
  • Kinderopvang gebonden huishoudelijke taken uitvoeren

Vanaf € 19,50 per uur.

Aanvraag

U kunt een hulp vinden via de beschikbare profielen op de website of via een zoekopdracht. Hulpen hebben een gratis profiel aangemaakt op de site om zich te presenteren. Ziet u een geschikte hulp? Klik dan op de contact knop en laat uw gegevens achter. Wilt u graag dat wij voor u op zoek gaan naar iemand voor? Vul dan het zoekopdracht-formulier in en wij vinden uw geschikte kandidaat.

Vrijblijvende kennismaking

Huishulpen vindt het belangrijk dat er een klik is tussen u en de hulp. Daarom is de kennismaking kosteloos en hoeft u geen inschrijfkosten te betalen. Na de kennismaking verzorgen wij de overeenkomsten waar na de ondertekening uw hulp kan starten met de werkzaamheden.

Administratie 

U heeft altijd de controle over de administratie. De hulp registreert de gewerkte uren tegen het afgesproken tarief. Pas na uw goedkeuring wordt de factuur opgemaakt en kunt u veilig via uw eigen bank betalen. Uw factuur wordt automatisch digitaal opgeslagen in uw persoonlijke pagina. U ontvangt jaarlijks uw jaaropgaaf.

Tarief

Wanneer u gebruik maakt van ons maandabonnement voor de administratiekosten dan betaalt u uitsluitend het vanaf uurtarief per hulp. Dit is extra voordelig en u weet exact wat u per uur aan de hulp betaald. Zoekt u eenmalig of incidenteel een hulp dan kunt u kiezen voor het uurtarief zonder abonnement en wordt het uurtarief vermeerderd met administratiekosten. Huishulpen hanteert een tarief inclusief alle kosten per uur.